Onze tools zitten bomvol handige functionaliteit. Met deze Wist je datjes geven we je praktische tips om nog meer uit de tools te halen. Maandelijks plaatsen we nieuwe tips. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief ‘Grip op strategie’.

Wist je dat? | november 2020

Link toevoegen aan een actie

Wil je het resultaat van een actie delen met leden van je team? Door een link toe te voegen aan een actie verwijs je eenvoudig naar een presentatie, document, video of foto in Microsoft 365 of Google Drive.

Historie van een actie bekijken

Bij een actie kun je een overzicht bekijken van alle wijzigingen aan een actie. Zo zie je of de actie van eigenaar is veranderd of dat de deadline is opgeschoven. Open de actie en klik op het tabje ‘Historie’.

OGSM in één overzicht als pdf

Gebruik de printfunctie om je OGSM te downloaden als pdf. Dat kan in elke browser. Selecteer liggend formaat op A3. De OGSM wordt altijd over de volle breedte getoond. Door de schaal te wijzigen bepaal je de grootte van de tekst. Zo krijg je je plan op één pagina. Bekijk handleiding.

Wist je dat? | oktober 2020

Sneltoetsen

Je voegt sneller nieuwe onderdelen toe aan een OGSM met de sneltoetsen. Gebruik de letter ‘d’ op je toetsenbord voor een nieuwe doelstelling, ‘s’ voor een nieuwe strategie, ‘i’ voor een nieuwe indicator en ‘a’ voor een nieuwe actie.

Eigenaar en stoplicht bij een strategie

Ook bij de Strategische keuzes kun je een eigenaar en stoplicht aangeven. De eigenaar is verantwoordelijk voor de inhoud van de strategie. Het stoplicht is het oordeel van de eigenaar over de voortgang.

Labels bij een actie

Geef acties een label. Zo kun je op het actie-dashboard snel een overzicht krijgen van alle acties (uit meerdere OGSM’s) met een bepaald label.

Meer informatie of een demo

We denken graag met je mee. Laten we kennismaken.

DutchEnglish