Selecteer een pagina

Versies van een OGSM bewaren

Versiebeheer van OGSM’s

In de OGSM-tool is het mogelijk versies op te slaan. Een versie geeft de status van een OGSM weer op een bepaald moment in de tijd. Je kunt een versie dus zien als een foto van de OGSM. Je kunt oude versies bekijken, maar het is niet mogelijk om weer terug te gaan naar een oude versie.

Benodigde rechten: Administrator

Alleen gebruikers met de rol ‘Administrator’ kunnen versies maken en verwijderen. Overige gebruikers kunnen wel eerdere versies bekijken.

Nieuwe versie maken

  • Ga in de OGSM met de aanwijzer op het menu ‘Versies’ staan.
  • Klik in het uitklapmenu op ‘Nieuwe versie’. Er wordt een nieuwe versie aangemaakt.

Eerdere versie bekijken

  • Ga in de OGSM met de aanwijzer op het menu ‘Versies’ staan.
  • Je ziet een overzicht van de huidige versie. Elke versie wordt aangeduid met de datum en het tijdstip waarop de versie is gemaakt. Klik op de gewenste versie. Je ziet nu de betreffende versie. Deze kun je alleen bekijken. Het is niet mogelijk een eerdere versie te bewerken.
  • Klik in het menu ‘Versies’ op ‘Huidige versie’ om weer terug te gaan naar de laatste versie van de OGSM.

Laatste versie verwijderen

Het is mogelijk om de laatst aangemaakte versie te verwijderen. Je kunt dit proces herhalen en zo uiteindelijk alle eerdere versies verwijderen.

  • Ga in de OGSM met de aanwijzer op het menu ‘Versies’ staan.
  • Klik in het uitklapmenu op ‘Laatste versie verwijderen’.

 

 

 

Meer informatie of een demo

We denken graag met je mee. Laten we kennismaken.